Dakbedekking offerte

U bent op zoek naar dakbedekking offertes, dat is een hele goede keuze. U zorgt er zo niet alleen voor dat u een reëel beeld heeft van de te verwachten kosten, maar u ziet ook direct de besparingsmogelijkheden. Benieuwd naar hoe het werkt? Lees het hier.

Geld besparen is een eitje

Grote kans dat u een offerte wilt voor specifieke prijsinformatie voor uw klus. Tenslotte is er niets fijner dan te weten waar u aan toe bent in plaats van al die schattingen. Maar u kunt meer halen uit een offerte als u er niet één maar minimaal 3 aanvraagt. U ziet dan namelijk dat er veel prijsverschil zit tussen diverse dakdekkersbedrijven terwijl zij praktisch hetzelfde aanbieden. Uit eerdere ervaringen blijkt dat het prijsverschil zelfs kan oplopen tot wel 40%. Start daarom uw prijzenzoektocht altijd met het aanvragen van gratis offertes van betrouwbare bedrijven in uw regio. Zo gaat u zonder enige risico kosteloos op zoek naar de beste dakdekker met de scherpste prijs.

Hoe werkt het aanvragen van dakbedekking offertes?

U vult bovenaan de pagina uw postcode in, klikt op ‘ga’ en komt dan in een scherm terecht waar u vragen te zien krijgt die tezamen de opdrachtomschrijving vormen. Hoe specifieker de opdrachtomschrijving, hoe specifieker de prijsinformatie. Dit kost u maximaal 5 minuten van uw tijd. Het ingevulde formulier wordt vervolgens verzonden naar tot wel 5 betrouwbare dakdekkersbedrijven in uw regio, die u binnen 2 werkdagen een op maat gemaakt aanbod doen. U hoeft dus maar 1 keer de vragen in te vullen voor 5 diverse prijsopgaves. Heeft u de gratis dakbedekking offertes binnen dan start het vergelijken.

Dakbedekking offertes afbeelding 1 huis

Wat zijn de onderdelen van een dakbedekking offerte?

U heeft de offertes in handen, het vergelijken kan beginnen maar waar dient u allemaal op te letten? Uw oog valt uiteraard als eerste op het totaalbedrag. Het is echter ook belangrijk om te kijken naar de opbouw van de totaalprijs. Zo zorgt u voor een betere onderhandelingspositie. In een dakdekking offerte zijn de volgende prijsonderdelen van belang:

  • Materiaalkosten: Denk hierbij aan het soort dakbedekking, bevestigingsmateriaal en bijvoorbeeld de huur van een steiger.
  • Arbeidskosten: Het uurtarief van een dakdekker ligt gemiddeld rond de € 40.
  • Demontage kosten: Voor het verwijderen van oude dakbedekking hanteert een dakdekker vaak ook het uurtarief.
  • Voorrijkosten: Het ene dakdekkersbedrijf brengt wel voorrijkosten in rekening een ander niet, of wellicht een lager bedrag.
  • Btw: Bekijk of de prijzen inclusief of exclusief btw zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Beste voorwaarden voor uw klus

Naast prijsinformatie is het aan te raden om de dakdekkersbedrijven ook op de onderstaande punten te vergelijken. Zo creëert u de beste voorwaarden voor uw klus.

  • Keurmerken: Voor de dakdekkerbranche zijn er verschillende keurmerken die u zekerheid bieden: Dakmerk (voor platte daken), Dakmeester (voor hellende daken) en KOMO (kwaliteit van dakbedekking). Heeft het dakdekkersbedrijf van uw keuze een keurmerk dan waarborgt dit kwaliteit en garantie op de werkzaamheden.
  • Garantie: Controleer de garantie op dakbedekking en de plaatsing ervan ook altijd los op de offertes.
  • Planning: U heeft waarschijnlijk een aantal data in uw hoofd die voor u het beste uitkomen. Kijk daarom naar wanneer de dakdekker beschikbaar is en hoelang de klus in beslag neemt.

Maak altijd duidelijke afspraken

Heeft u het meest geschikte dakdekkersbedrijf voor uw klus gevonden? Zorg dan dat u heldere afspraken maakt met het bedrijf en laat alle afspraken vastleggen. Zo weet u exact wat de prijs is voor uw klus, de mate van service en is de kans dat u voor verrassingen komt te staan zeer klein.

Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan

Wilt u specifieke prijsinformatie voor uw klus zodat u niet te veel gaat betalen? Zorg dat u vrijblijvende en gratis dakbedekking offertes in handen krijgt. Het invullen van de aanvraag is binnen enkele minuten voor elkaar waarna u binnen 2 werkdagen tot wel 5 prijsopgaves ontvangt. Bekijk, vergelijk en maakt de keuze of dé dakdekker voor uw klus er wel of niet tussen zit. Kijkt u straks ook weer met een tevreden gevoel naar het totaalplaatje van uw prachtige huis als u richting uw voordeur loopt?

Dakbedekking offertes afbeelding 2 vrouw