Dakdekker Nijmegen

Schakel een dakdekker uit Nijmegen in als u uw dak vakkundig wilt laten repareren of vernieuwen. Vergelijk wel eerst de prijzen voordat u een opdracht verstrekt aan een dakdekker in Nijmegen.

Kies voor klasse

Hoe vindt u de dakdekker die de beste kwaliteit levert voor de laagste prijs? Dat doet u door op deze website even uw postcode in te vullen. U ontvangt dan een aantal vrijblijvende offertes van lokale dakdekkersbedrijven waaruit u zelf de beste deal kunt kiezen.

Dakdekkers in de regio

Een bedrijf uit de buurt kan op korte termijn bij u langskomen om de werkzaamheden aan uw dak uit te voeren. Daarbij profiteert u ook nog eens van de lage voorrij- en transportkosten.

Breed inzetbaar

Dakdekkers uit Nijmegen en omgeving zijn doorgaans ook beschikbaar voor werkzaamheden aan daken in:
• Beuningen
• Cuijk
• Elst
• Groesbeek
• Wijchen

Wat gaat een nieuw dak kosten?

De totaalprijs van een nieuw dak hangt af van vele factoren. Vooral het soort dakbedekking en de oppervlakte van het dak zijn bepalend voor de prijs van een dak. Gemiddeld kost het plaatsen van een nieuw dak rond de € 26.000. Dit is dan inclusief het afbreekwerk, de benodigde materialen en de uiteindelijke afbouw.
Dakpannen, bitumen en EPDM zijn de goedkoopste dakbedekking met een prijs die ligt tussen de € 40 en € 70 per m2. Kiest u bijvoorbeeld voor riet of zink, dan moet u uitgaan van een bedrag van € 95 per m2. Tel hierbij nog op het uurtarief van de dakdekker dat gemiddeld tussen de € 35 en € 55 ligt. Laat u bovendien ook nog isolatie aanbrengen, of zonnepanelen of dakramen plaatsen, dan worden hiervoor uiteraard extra kosten in rekening gebracht. Voorkom nare verrassingen achteraf en maak duidelijke afspraken met de dakdekker van uw keuze.

Meerdere offertes vergelijken

Bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking wilt u nooit teveel betalen. Om voor de meest voordelige optie te kiezen raden wij u aan om eerst de prijzen te vergelijken. U kunt hier gemakkelijk en kosteloos offertes aanvragen. Zo ontvangt u maximaal 5 offertes van meerdere dakdekker specialisten. Door het vergelijken van de offertes kunt u tot wel 40% besparen op het inhuren van een dakdekker.